--> 14-річний юнак, який впав у кому на уроці історії, помер у лікарні. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

14-річний юнак, який впав у кому на уроці історії, помер у лікарні. ФОТО

0
1
14-річний юнак, який впав у кому на уроці історії, помер у лікарні. ФОТО
Юнак, який пережив клінічну смерть на уроці у Запорізькій школі, пішов з життя.

Про це пише ZaБор.

Декілька тижнів тому, 3 вересня, в Запорізькій гімназії, школяреві стало погано під час уроку історії. У нього зупинилося серце і медики проводили реанімаційні заходи. Першу допомогу йому надавали вчитель і завгосп, тому до приїзду швидкої допомоги довелося робити непрямий масаж серця.

14-річного юнака доставили в Запорізьку обласну дитячу лікарню, де він перебував у комі. Мама юнака розповідала, що в реанімації вони підхопили грибок і інфекцію, тому на лікування потрібні були дорогі препарати.

«До весни дитина була здорова і знаходилася в основній групі здоров'я. В березні і червні були 2 непритомності до 20-30 секунд. Обстеження не виявили серйозних патологій. Ми зробили МРТ, енцефолограмму, узі серця і судин. Проліковано від аритмії і ВСД. В кінці серпня пройшли кардіолога»,- розповіла мама Вані.

У Вані була хороша динаміка і лікарі припускали, що йому варто буде поставити кардіостимулятор. Але в неділю, 19 вересня, хлопець помер.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні