--> Російські підлітки у прямому ефірі вчиняють самогубства під популярний трек. ВІДЕО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російські підлітки у прямому ефірі вчиняють самогубства під популярний трек. ВІДЕО 18+

2
5
Російські підлітки у прямому ефірі вчиняють самогубства під популярний трек. ВІДЕО 18+
Популярний білоруський гурт "ЛСП" завив про видалення своєї пісні "Номери" з мережі через самогубство двох підлітків у Росії. Саме під цю пісню покінчили зі життям 17-річна дівчина та молодий хлопець у Росії. Про це пише "Оbozrevatel".

17-річна дівчина, яка проживала у місті Зеленоград, під час прямого ефіру викинулася з балкона багатоповерхівки. Зробила вона це під рядки треку "і каменем вниз, з даху будинку". Вона померла на місці.



Друге самогубство сталося у Санкт-Петербурзі з хлопцем, який під час прямої трансляції у соцмережі пригнув з поручнів мосту. Зробив він це теж під рядки "і каменем вниз, з даху будинку". Після чого, відштовхнувся від поручнів та впав вниз.



Обережно, кадри 18+!



Цей трек був випущений 2018 року, проте його уже блокували у мережах, оскільки "у тексті пісні міститься опис способу вчинення самогубства". Але попри заборону цей трек як і раніше доступний на інших музичних майданчиках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибіли б..ть!!!
Відповісти
Природне очищення від кончених ідіотів. Нормальна адекватна людина такого не зробить, лише дебіл. Так що туди їх і дорога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні