--> За що українцям можуть анулювати дипломи про вищу освіту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За що українцям можуть анулювати дипломи про вищу освіту

1
4
За що українцям можуть анулювати дипломи про вищу освіту
Уряд України прийняв рішення, яке дозволить анулювати диплом бакалаврів та магістрів. А зробити це можуть через порушення академічної доброчесності, яке виявлятиме вчена рада вишу. Власник такого диплома зможе сама відмовитися від диплома та пройти повторну атестацію. Про це пише "Слово і діло".

Анулювати документ про вищу освіту можуть молодшим бакалаврам, бакалаврам та магістрам. Проте, особа, диплом якої визнали нечинним, може подати апеляцію до Міністерства освіти або оскаржити рішення в суді.

Отже, порушенням академічної доброчесності вважається: плагіат, фабрикація, фальсифікація, списування, обман та хабарництво.

Поінформувати про порушення можна навчальний заклад, який видав документ про освіту. Для цього потрібно вказати дані про порушника, викласти зміст порушення та надати докази для підтвердження.

Анонімні повідомлення не підлягають розгляду, тому заявнику потрібно залишити свої контактні дані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в КИВИка заберуть учену ступінь?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні