--> Щойно відсидів: чоловік у туалеті школи чіплявся до 8-річної школярки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щойно відсидів: чоловік у туалеті школи чіплявся до 8-річної школярки

0
-12
Щойно відсидів: чоловік у туалеті школи чіплявся до 8-річної школярки
У туалеті київської школи до 8-річної дівчинки почав приставати дорослий чоловік. який тільки відбув покарання за схожий злочин.

Про це повідомляє ВВС Україна.

До поліції звернулася мама дівчинки, яка повідомила про те, що сталося.

У поліції розповідають, що під час перерви школярка зайшла до вбиральні де перебував невідомий. Залякуючи дитину, чоловік скоїв відносно неї розпусні дії. Крики дівчинки про допомогу почули учні старших класів, які намагались затримати правопорушника, але він втік.

Оперативники вивчили відео з камер спостереження та затримали підозрюваного на Центральному залізничному вокзалі, коли він намагався виїхати з міста. За даними поліції, ним виявився 50-річний киянин.

Відомо, що порушник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а на початку вересня звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбещення неповнолітньої.

У суду проситимуть про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні