--> Який український банк найнадійніший | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Який український банк найнадійніший

0
-4
Який український банк найнадійніший
Згідно з даними рейтингу, опублікованого одним з провідних фінансових журналів у нашій країні, найнадійнішим банком серед усіх аналогічних фінансових організацій України став «Ощадбанк».

Про це пише GSMinfo.

Для дослідження використовувалася остання звітність від першого липня поточного року, а також співвідношення власного капіталу банку і коштів, вкладених в нього фізичними особами, надійність акціонерів, відсутність проблем з виплатою вкладів, ставка залучення вкладів в національній валюті протягом трьох місяців.

За підсумками досліджень була складена зведена таблиця з багатьох пунктів. У більшості з цих пунктів лідером серед всіх українських банків виявився «Ощадбанк».

Серед усіх показників найбільш красивим виглядає динаміка фізичних осіб-вкладників Ощадбанку. У першому півріччі 2021 року Ощадбанк продемонстрував рекордний приріст даного портфеля в національній валюті – він склав 1,6 мільярда гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні