--> Чоловік подав до суду на дружину, через те що схуд на 20 кілограм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік подав до суду на дружину, через те що схуд на 20 кілограм

0
-4
Чоловік подав до суду на дружину, через те що схуд на 20 кілограм
Чоловік з міста Хісар, що в Індії, подав на розлучення через втрату за весь час шлюбу більше як 20-ти кілограм. Чоловік вважає, що винна в цьому його дружина. Він зазначив, що жінка має дуже жорстокий характер, який і зіграв основну роль його схуднення.

Про це повідомляють Новини Планети.

Одружилися молоді люди в 2012 році. Чоловік розповів про те, що його дружина нічого не робила для того, щоб налагодити відносини з його ж родичами. Досить часто в їх сім'ї були скандали через різні дрібниці. Він відчував себе приниженим, але все ж вирішив деякий час почекати і до останнього сподівався на те, що дружина зміниться. Проходили роки, а поведінка дружини ставала тільки гіршою.

Чоловік почав звинувачувати свою дружину в надмірній жорстокості. Коли він звернувся в суд, то в заяві вказав, що схуд за час шлюбу до 53 кілограм з 74. Він також додав, що причиною є насильство психологічного характеру, яким всі ці роки займалася його дружина.

У свою чергу обвинувачена не вважає себе винною. Вона стверджує, що виконувала абсолютно всі подружні обов'язки, любила чоловіка, поважала його, але при цьому взаємності не відчувала.

Під час судового розгляду було встановлено, що жінка вже покидала чоловіка у 2016 році і тоді вона залишила йому дочку, не роблячи в подальшому спроб з нею зустрітися. Родичі чоловіка оплатили їй повністю навчання, а також не вимагали від неї абсолютно ніякого приданого. Жінка подала апеляцію, щоб рішення про розлучення було скасовано, але це прохання було відхилено судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні