--> Трирічний хлопчик віддав усі свої заощадження на лікування дівчинки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Трирічний хлопчик віддав усі свої заощадження на лікування дівчинки

0
-3
Трирічний хлопчик віддав усі свої заощадження на лікування дівчинки
Трирічний хлопчик зі Львова Олег Некрасов пожертвував гроші, які збирав на іграшки, благодійному фонду на допомогу хворій на СМА Вікторії Полюзі. Про це розповіла мама хлопчика Ліліана Некрасова, пише ZAXID.NET.

За словами жінки її син дуже хотів купити трек "Hot Wheels", на який уся родина збирала гроші у скарбничку. Проте бабуся сказала, що купить цей подарунок йому на день народження, яке буде через місяць.

"Я запропонувала йому віддати ці гроші маленькій Вікторії, і він погодився", – каже мама хлопчика.

Як скарбничку, родина використовувала півлітрову банку, і у ній було багато 10-гривневих монет.

"Син запитав, чому Вікторія не ходить та чому дітки хворіють. На що я відповіла, що дівчинці потрібен дуже дорогий укол, після якого вона зможе ходити", – розповіла мама Олега.

Батьки Олега зв'язалися з фондом "Із янголом на плечі", який збирає кошти на лікування Вікторії. Маленький львів’янин приніс свою скарбничку у фонд, у якій було 742 гривень монетами.

За словами мами, ці кошти збирали приблизно пів року.

Півторарічна Вікторія Полюга, якій збирають кошти на лікування, має важку генетичну недугу – спінальну м'язову атрофію (СМА). Ця недуга ослаблює тіло дитини та забирає здатність тримати голівку, ходити, а далі – ковтати та дихати. Врятувати дівчинку і допомогти їй жити повноцінним життям може один укол, але його вартість – понад 2 мільйони доларів США. Наразі вдалося зібрати 21 мільйон гривень. Ще не вистачає понад 33 мільйони гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні