--> На Волині через загострення епідеміологічної ситуації скликають позачергову сесію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через загострення епідеміологічної ситуації скликають позачергову сесію

1
-5
На Волині через загострення епідеміологічної ситуації скликають позачергову сесію
На Волині скликають позачергову сесію обласної ради через загострення епідеміологічної ситуації в Україні. Про це повідомив голови облради Григорій Недопад.

Позачергове сесійне засідання відбудеться у понеділок, 20 вересня, початок о 14:00.

Перше, та головне питання, яке обговорять на сесії - аналіз готовності медичних закладів області до викликів нової хвилі епідемії, визначення організаційних, ресурсних та фінансових потреб.

Зокрема, під час засідання депутати заслухають звіти керівників: управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Волинської обласної клінічної лікарні та обласної інфекційної лікарні.

Крім того, на підставі аналізу будуть прийняті рішення, які дозволять завчасу підготуватися до епідемічного піку та карантинних обмежень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закривайте магазини великі і базари ресторани кафе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні