--> «Він нажаханий»: хлопець, який нібито закатував кошенят, боїться іти на вулицю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Він нажаханий»: хлопець, який нібито закатував кошенят, боїться іти на вулицю

4
-1
«Він нажаханий»: хлопець, який нібито закатував кошенят, боїться іти на вулицю
Мати хлопця, який нібито закатував кошенят, стверджує, що син тут ні до чого.

Про це пише Волинь UA.

Жінка каже, що у день, коли це сталося, вони сім’єю гуляли в центрі міста. Після того, як повернулися додому, син пішов у двір. А ще через деякий час у квартиру прийшли поліцейські та розлючена сусідка. Жінка каже: від почутого була просто в шоці.

«Ми всю ніч не спали. Ми чекали будь-якої миті, що на нас хтось нападе, розумієте? Це страшно було. Як почувається зараз моя дитина? Я вам скажу по-чесному: ми намагаємося вивести його на вулицю, він тримається за руку. Він настільки боїться, що діти будуть його обзивати, я вам просто не передаю, який він нажаханий», – каже мати Андрія.

Поліція спочатку розповіла, що 9-річний підозрюваний не визнає своєї провини і за цей інцидент відповідальність понесуть батьки. Але не за жорстоке поводження та вбивство тварини, а неналежне виховання малолітньої дитини. Батьки будуть змушені сплатити штраф у розмірі 1700 гривень.

Батьки, у відповідь написали заяву у поліцію через боулінг їхнього сина та хочуть довести, що Андрій цього не робив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чую, що брешуть.
Відповісти
Треба нормально дитину виховувати, щоб потім не боятися!! диму без вогню не буває, просто так ніхто нікого не звинуватить!!!
Відповісти
Диму без вогню не буває. Сусіди розповідають, що ця дитинонька не раз мучила тварин
Відповісти
дуже добре, що наляканий, запам'ятає на все життя науку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні