--> Лучани скаржаться на платіжки за газ з завищеними сумами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани скаржаться на платіжки за газ з завищеними сумами

5
3
Лучани скаржаться на платіжки за газ з завищеними сумами
У Луцьку постійно скаржаться на роботу АТ "Волиньгаз", а саме споживачі обурені некоректними нарахуваннями за використаний газ. Це питання вчергове підняли на сесійному засіданні Луцької міської ради.

Зокрема, лучани скаржаться, що після подання показників за використаний газ, вони отримують платіжки зі значно більшими сумами. Через це вони змушені йти у центр обслуговування абонентів, простоювати у чергах.

За словами Луцького міського голови Ігоря Поліщука, це питання уже підіймалося раніше, проте тоді у підприємстві зазначили про неробочу систему. Внаслідок цього люди не могли передати показники.

"Це питання вдалося вирішити. Але тепер інша проблема. Люди подали кількість використаних метрів кубічних газу, а при нарахуванні спеціалісти підприємства ці цифри не враховують та виставляють більші суми", - зазначив міський голова.

З цього приводу він доручив департаменту економічної політики зустрітися з представниками газової компанії щодо вирішення цих проблем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Облік газу і електроенергії є ІНДИВІДУАЛЬНИЙ(Закон про ЖКП),бо це товар.Скільки спожив,за те і заплатив.То які в кого проблеми?Платіть виключно за те,що спожили,все.Не приймають показники,то це їх клопіт,як і "приписки".Субсидіянтам проблематично-обєднуйтесь і до суду...
Відповісти
Мені вже два місяці враховують менші показники... Напевне на систему впливає магнітна буря на сонці. Інакше оцей дурдом не поясниш.
Відповісти
Дякуємо що проінформували, переглянемо і виправимо в більшу сторону.
Відповісти
Звичайно виправимо, тільки різницю - порахоємо вже по більшій ціні, для того це і придумано... Тут потрібна реакція не міськради, а прокуратури.
Відповісти
Пенсіонерам, що мешкають на одній з вулиць Луцька, понараховували по 7000, ще й подзвонили що відключать газ якщо заборгованість буде. А вони й поскаржитись не можуть а навіть в той центр обслуговуванея споживачів доїхати. Вирішили платіжками стареньких добити, раз корона їх не бере.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні