--> «Так уже буває»: відома українська телеведуча захворіла коронавірусом після подвійного щеплення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Так уже буває»: відома українська телеведуча захворіла коронавірусом після подвійного щеплення

2
-3
«Так уже буває»: відома українська телеведуча захворіла коронавірусом після подвійного щеплення
Популярна українська телеведуча Тетяна Висоцька розповіла про інфікування коронавірусом після отримання двох доз вакцини. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Журналістка пише, що їй повідомили в лабораторії про наявність коронавірусної інфекції. За її словами, здача тесту - це було просто перестрахування перед роботою, адже у неї була підвищена температура та ломота в тілі.

"Донька принесла зі школи "полум'яний привіт" з високою температурою і гойдалками 37-40 градусів.

Викосило пів класу, але, схоже, настільки яскравий відгук мала лише Тая. Бо ніхто особливо нічого не запідозрив, і до цього на тести не ходив. Школа відреагувала миттєво, нині доньчин клас на дистанційці, хай як це не всім і подобається.

Я ж відчула симптоми застуди з неділі, але ще теж не думала, що все так серйозно. Та доньчині 39 градусів на 4-й день хвороби - вже серйозно напружили.

До речі, завтра вже буде тиждень цим гойдалками 37-39 градусів. Я не пам'ятаю, щоб у неї коли-небудь так довго трималася аж така висока температура", - розповідає телеведуча.

Тетяна Висоцька мала такі ж симптоми застуди, як і після обидвох доз вакцини Пфайзер.

"До речі, від другої дози минув лише місяць з хвостиком, тобто, мій імунітет мав би бути активним. Але є одне але, яке визнає сам виробник: вакцина захищає від зараження лише на 60%. Видно, я опинилася серед 40%.

Сподіваюся опинитися серед 90% тих вакцинованих "Пфайзером", що переносять хворобу в легкій формі. Принаймні, поки що так і є. Лікарі кажуть, нині є так звана друга хвиля на 8-9-й день, от там і побачимо. Я не панікую, лише зазначаю, раптом що", - пише жінка.

За її словами цей пост - не маніфест проти вакцин, а інформація, щоб ви знали, що так уже буває. Зараз під потужним ударом школи та виші, а значить не лише вчителі, а й батьки учнів та студентів. Тож за будь-яких підозр-шмарклів чи головних болей - лишайте дитину вдома. Це реально може вберегти від масового спалаху.

"Закликати дужче берегтися не буду, це ж уже зайве - кожен склав свою думку про всю цю ковідну історію. Але бажаю всім нам здоров‘я і міцних антитіл", - зазначає телеведуча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось вам і вакцинація! До одного місця вона. Якщо сам не берегтимешся то ніяка вакцина не допоможе..
Відповісти
найкраща вакцина - сало з часником + 100 грам антисептика
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні