--> Простий спосіб, як позбутися шерсті вашого улюбленця з одягу та меблів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Простий спосіб, як позбутися шерсті вашого улюбленця з одягу та меблів

2
-6
Простий спосіб, як позбутися шерсті вашого улюбленця з одягу та меблів
Коли у вас є домашня тваринка, однією з проблем стає її шерсть, яка знаходиться у кожному куточку помешкання: на столі, меблях та шторах. Але частіше за все її можна знайти на вашому одязі, і відчистити її звідти доволі складно. Крім того, велике скупчення собачої чи котячої шерсті може провокувати алергію.

А під час прання такого одягу, шерсть розповсюджується на весь ваш гардероб. Проте, є один ефективний метод, який не потребує дорогих вкладень. Про це пише видання Рositivevibration.

Отже, все, що нам знадобиться для очищення шерсті з одягу, це класична губка для душу. Під час прання одягу, на якому є шерсть тварин, її потрібно кинути у пральну машинку. Губка під час прання притягне усі волоски, які застрягли у тканині, і очистить одяг.

Видалити шерсть з меблів можна за допомогою звичайних гумових рукавичок. Просто змочіть їх водою і протріть поверхню, на якій зібралася шерсть тварини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є ще один спосіб - постригти кота
Відповісти
Ще краще_побрити.Круто і надійно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні