--> Як добре бачити без окулярів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як добре бачити без окулярів

0
-7
Як добре бачити без окулярів
Якщо ви забули або втратили окуляри, а зір вам потрібен зараз так, як ніколи раніше, є один дієвий спосіб побачити світ, не вдаючись до окулярів і лінз.

Про це повідомляє GSMinfo.

Кільце з пальців

Досить просто допомогти своїм очам побачити, використовуючи при цьому пальці на руці. Звучить дивно, однак спосіб дуже популярний і дієвий. Варто зробити зі своїх пальців зовсім маленьке кільце, піднести до ока і подивитися на термін придатності молока через нього.

Існує ще кілька способів того, як поліпшити свій зір або хоча б зробити так, щоб він не погіршувався.

Зігрійте очі

Потріть долоні до того стану, як вони стануть теплими і покладіть їх на очі на 5 хвилин. Можливо краще ви бачити не станете, але вони точно відпочинуть і будуть готові до навантажень.

Зарядка для очей

Не поспішаючи подивіться вгору, потім вниз, далі зробіть ними 10 обертань за годинниковою стрілкою, а потім 10 проти.

Фокусуйтеся

Візьміть олівець, затримайте на ньому погляд і наближайте, поки відстань від вас до нього не складе 15 сантиметрів. Далі дивіться на нього і віддаляйте. Повторити цю процедуру рекомендується 8-10 разів

Масаж скронь

Помасажуйте собі скроні 20 раз в одну сторону і 20 в іншу, далі переходіть на масаж перенісся і області між очима.

Відпочиньте

Якщо вам часто доводиться сидіти за ноутбуком, то вам просто необхідно відпочивати від постійної напруги. Це першу чергу стосується очей. Відкотіться назад, закиньте голову, закрийте очі і залишіться в такому положенні на 5 хвилин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні