--> У Польщі чоловік затягнув в машину та побив двох хлопчиків з України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі чоловік затягнув в машину та побив двох хлопчиків з України

2
4
У Польщі чоловік затягнув в машину та побив двох хлопчиків з України
У Польщі ртувальник з міста Бидгощ побив двох хлопців з України, який 8 та 10 років. За інформацією видання Yavp.pl, яка посилається на wiadomosci.onet.pl, чоловіка розізлило те, що діти позичили самокат у його сина, а потім не захотіли його віддавати.

Інцидент трапився тиждень тому. Як повідомляє поліція, чоловік працює пожежником. Він побачив 8-річного та 10-річного хлопчиків з самокатом на тротуарі, після чого силою втягнув обох до свого автомобіля. Швидше всього, він збирався залякати їх, застосовуючи при цьому рукоприкладство. В старшого хлопця діагностували зламаний ніс.

Після "виховної бесіди", чоловік висадив хлопців неподалік місця їхнього проживання. Діти втекли з автомобіля. Наступного дня мама одного з них звернулася до поліції.

Наразі чоловіка відсторонили від роботи на три місяці. Крім того, йому пред'явили звинувачення в позбавлені свободи пересування двох хлопчиків, нанесенні тілесних ушкоджень 10-річній дитині та порушенні тілесної недоторканності 8-річної дитини.

Чоловіку загрожує до 5 років ув'янення. Поліція стерджує, що в цьому випадку не йдеться про злочин через національну приналежність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну напевно. якби це були польські діти, він їм дав би по цукерці
Відповісти
Національна приналежність.
Якби це були поляки, то руками він махав би менш активно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні