--> Розставання з якими знаками Зодіаку може перетворити ваше життя у пекло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розставання з якими знаками Зодіаку може перетворити ваше життя у пекло

0
-1
Розставання з якими знаками Зодіаку може перетворити ваше життя у пекло
Розставання завжди болючі, але деякі люди сприймають це занадто близько до серця або, не дуже адекватно. Ви сподіваєтеся, що більше ніколи не будете з ними перетинатися, а виходить усе по іншому. Іноді розрив стосунків може бути неприємним, але для представників певних знаків Зодіаку це реальне пекло, і вони вас туди всілякими способами будуть затягувати.

Тілець

Поєднання впертого характеру і почуття власності перетворює цих людей в нестерпних осіб. Можливо ви бачили фільми, де покинута дівчина або дружина, стоять з ножем за спиною головного героя? Ось на що схоже розставання з Тільцем. Якщо ви не належите йому, то не будете належати взагалі нікому.

Близнюки


Спочатку розрив із Близнюками, здавалося б, проходить нормально і без зайвого драматизму, а потім раптово з нізвідки з'являється їх "злий двійник", який хоче помститися та показати, яку жахливу помилку ви зробили, втративши його.

Рак

На відміну від усіх знаків в цьому переліку, у Раків не буває злих намірів, а сюди вони потрапили завдяки надмірній чутливості. Це означає, що розставання Рак буде оплакувати гіркими сльозами.

Лев

Леви були б нормальними колишніми, якби не були настільки зациклені на собі. У них дуже висока зарозумілість, тому вони не зможуть зрозуміти, як ви взагалі дозволили собі порвати з ними. Лев - воїн, переможець і володар усього світу, і перебувати в його компанії - величезна честь, а ви - просто нікчемна людина, яку він висмикнув з сірого натовпу і зробив зіркою.

Терези

Пекельними колишніми представників Терезів робить їх вміння використовувати будь-яку ситуацію собі на благо. Вони дуже зарозумілі, тому не забудуть вдатися до будь-якого зброї з метою переконати вас, що винні у всьому не вони, а ви.

Скорпіон

Скорпіони після розставання тихі, вдумливі й дуже потайливі. Таке поєднання створює враження, що ви перебували у стосунках з персонажем фільму "Психо".

Риби

Після розставання з Рибами можете забути про дружні відносини, спілкуванні й про те, що під час випадкової зустрічі десь в місті народжений під цим знаком, буде поводитися адекватно. Ви почуватиметеся найгіршою людиною у світі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні