--> Вакцинований від ковіду чи перехворілий: хто небезпечніший | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вакцинований від ковіду чи перехворілий: хто небезпечніший

1
-2
Вакцинований від ковіду чи перехворілий: хто небезпечніший
Люди, які перехворіли на коронавірус не становлять небезпеки для суспільства. Про вакцинованих не можна так сказати на 100%, адже щеплення не дає гарантії, що ви не захворієте.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«Вже доведено, що перехворілі люди хворіють повторно надзвичайно рідко. Навіть вирахуваний відсоток - 0,1. Ця десята частка відсотка припадає на людей, що мають дефекти імунітету, які не дозволяють сформувати повноцінний тривалий захист», - розповідає лікар Дубровський.

Лікар зазначив, що люди, які перехворіли на коронавірус мають сильніший імунітет до інфекції, ніж ті, хто вакцинувався. Мовляв, хворі повторно все одно одужують, більш того, важко хворіють взагалі вкрай рідко.

«Щеплені, як і попереджають виробники всіх без винятку вакцин, можуть захворіти. Цього не спостерігається масово, але люди дійсно хворіють. Ні ВООЗ, ні CDC, ні МОЗ не стверджують, що вакцинація гарантує стовідсотковий захист», - пише Дубровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вакцинований може бути носієм вірусу даже не знаючи про нього
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні