--> Заради їжі та сну: чоловік проникав у помешкання без господарів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заради їжі та сну: чоловік проникав у помешкання без господарів

0
-3
Заради їжі та сну: чоловік проникав у помешкання без господарів
Мешканець Жидачівського району кілька днів проникав у чужі будинки на Дрогобиччині, аби псти та поспати.

Про це повідомляє Захід. Нет.

За чотири дні Тарас Чуйко змінив три помешкання, проте останнього разу чоловікові не пощастило, тому що раптово повернулася власниця будинку. Вперше чоловік розбив вікно і заліз у чужий будинок 15 липня минулого року. Чоловік лише переночував у помешканні і рано зранку покинув його.

Уже 17 липня чоловік знайшов ще один будинок, в якому не було господарів. Він знову розбив вікно і таким чином опинився в середині. Уже наступного ранку Тарас покинув і це помешкання.

Наступного дня, 18 липня, чоловік проник у третій будинок та переночував там. Він вирішив залишитись у будинку надовше, однак в обід наступного дня додому повернулась власниця, яка виявила незнайомця і викликала поліцію.

Тарас Чуйко визнав свою провину і заявив про щире каяття. Але оскільки він уже був раніше судимим, то суддя вирішила, що чоловікові необхідно призначити покарання у вигляді обмеження волі.

Таким чином суд обмежив позбавлення волі рівно на рік, його відправлять на виправні роботи в один із спеціальних центрів для злочинців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні