Помер легендарний український спортсмен, дворазовий олімпійський чемпіон

0
-12
Помер легендарний український спортсмен, дворазовий олімпійський чемпіон
Відійшов у вічність дворазовий олімпійський чемпіон та світовий рекордсмен з метання молота Юрій Сєдих. Чоловіку було 67 років. Про це у Twitter повідомив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, пише Уніан.

"Глибоко сумуємо про втрату Юрія Сєдих. Він видатний дворазовий олімпійський чемпіон, чий фантастичний світовий рекорд у метанні молота все ще не побитий", - пише Сергій Бубка.



Зазначимо, що народився Юрій Сєдих у Ростовській області, проте з 1972 року жив та тренувався у місті Київ. У 1990-их роках переїхав у Париж (Франція), де тренував дітей.

Юрій Сєдих був переможцем Олімпійських ігор 1976 і 1980 років, також срібний призер Ігор-1988. Також він мав золоту та срібну медалі чемпіонатів світу. Юрій Сєдих був триразовим чемпіоном Європи. У 1986 році спортсмен встановив світовий рекорд у метанні молота - 86,74 метра, який досі не побили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні