В українських магазинах виявили понад 70 тисяч небезпечних товарів

1
3
В українських магазинах виявили понад 70 тисяч небезпечних товарів
З початку 2021 року на прилавках українських магазинів виявили понад 72 тисячі одиниць продукції, що не відповідала встановленим вимогам. Про це йдеться на сайті Держпродспоживслужби.

Спеціалісти під час перевірки виявили небезпечну продукцію: електричне та електронне обладнання, радіообладнання, кабельна продукція, іграшки, мийні засоби, взуття тощо. Найчастіше не відповідала встановленим вимогам продукція радіообладнання, електричне та електронне обладнання, іграшки та взуття.

За 8 місяців працівниками служи було проведено 1327 планових та позапланових перевірок характеристик продукції. За їхніми результатами було вжито 4339 обмежувальних заходів щодо продукції, яка не відповідала встановленим вимогам. Загалом накладено було штрафів на понад 22 мільйони гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агов, а "хімія" в продуктах не виявлена, вона нікого не хвилює?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні