--> Багато вільного часу шкодить психіці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Багато вільного часу шкодить психіці

0
-1
Багато вільного часу шкодить психіці
Дослідники університету в Лос-Анджелесі провели дослідження, під час якого добровольців просили детально розповідати про те, що вони роблять протягом 24-х годин, і повідомляти про своє самопочуття.

Про це пише Час-Дій.

Дослідники дійшли висновку, що більше вільного часу було пов’язано з хорошим добробутом, але тільки до певного моменту. Як тільки у людини з’являвся надлишок вільного часу, вона відчувала протилежний ефект.

Виявляється, люди вважали, що проводити сім годин, займаючись цікавими речами, набагато приємніше, ніж просто лінуватися.

Тож надмірна кількість вільного часу, наприклад, при виході на пенсію або звільненні з роботи, може погано позначитися на психологічному здоров’ї людей. Однак якщо у людини знову з’являється мета – все налагоджується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні