Судимий за згвалтування: із луцького суду втік підсудний

3
-2
Судимий за згвалтування: із луцького суду втік підсудний
Із будівлі Луцького міськрайонного суду, що на вулиці Конякіна,ітік підсудний, який неодноразово відбував покарання за зґвалтування.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Подія сталася 13 вересня. Відомо, що у суді чоловіку мали обирати запобіжний захід, тому під вартою та конвоєм він на той момент не був.

«Проте у той час, коли суддя збирався зачитати ухвалу про зміну запобіжного заходу на «тримання під вартою, підсудний вийшов на вулицю і зник у невідомому напрямку», - кажуть очевидці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли заступник начальника охорони пяниий збиває дерева...то втеча злочинця не дивно.
Відповісти
Праффффєсіанали
Відповісти
У нас в Україні так завжди у правоохоронних структурах: ліва рука не знає, що буде робити права рука або навпаки. А звідси всі негаразди та непорозуміння. Тепер цей злочинець може легко перетнути кордон з Білорусією, а там далі...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні