ТОП-5 курйозних спроб хабарників позбутися грошей під час затримання

0
2
ТОП-5 курйозних спроб хабарників позбутися грошей під час затримання
Державне бюро розслідувань оприлюднило п'ять курйозних випадків, під час яких громадяни намагалися позбутися коштів.

1. Порвати та з’їсти

У місті Одеса під час затримання посередник посадовця виправної колонії почав тікати, а одержані гроші рвав та викидав по дорозі.

А у місті Хмельницький посадовець не лише рвав долари, а й запихав їх до рота. Рвав і їв, їв і рвав. Щось вдалося проковтнути, решту – також порозкидав дорогою. Згодом працівникам ДБР довелося по шматках збирати розкидані купюри, робити експертизу, щоб встановити який шматок до якої купюри належить.

2. Злити в унітаз

У місті Краматорськ співробітниця донецького управління Державної міграційної служби під час затримання вибігла до туалету та злила гроші в унітаз. Водночас такий "креатив" не врятував посадовицю від відповідальності.

3. Викинути з вікна

У місті Харків поліцейський-хабарник намагався позбутися грошей, викидаючи купюри із вікна власного авто під час переслідування.

4. Сховати

У Львівській області поліцейський намагався сховати хабар у морозильній камері холодильника, що належав відділку поліції.

5. Сказати, що мені їх підкинули.
Але найчастіше хабарники не можуть нічого придумати кращого ніж "відхреститися" від грошей.

Державне бюро розслідувань попереджає чиновників-хабарників, вам нічого не допоможе, докази будуть зібрані і ви постанете перед судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні