Стерильність і чистота: наскільки безпечно харчуватися у луцькому «МакДональдсі». ВІДЕО

0
-2
Стерильність і чистота: наскільки безпечно харчуватися у луцькому «МакДональдсі». ВІДЕО
Для луцьких ЗМІ, під час брифінгу, який відбувся 11 вересня, провели віртуальну екскурсію кухнею «МакДональдсу» і розповіли усі секрети стерильної організації роботи закладу.

Експерт Дмитро розповів, що у компанії ретельно відносяться до стандартів чистоти та санітарії. Чоловік каже, що кожен працівник, перед виходом на зміну одягає свою уніформу, після чого менеджер перевіряє у нього температуру тіла та записує це у спеціальний журнал контролю працівників.

Усі працівники, яких допущено до старту робочої зміни, миють руки спеціальним дезінфікуючим милом, одягають одноразові рукавички, маску і лише після цього приступають до своєї безпосередньої роботи.

Робочі поверхні на кухні «МакДональдсу» дезінфікуються спеціальною ганчіркою, яка змочена у антисептичній рідині. Також важливо, що ця ганчірка змінюється щогодини.

Також, у відвідувачів, аби не створювати черг та скупчень, є унікальна можливість зробити замовлення через спеціальне табло. Після цього варто лише розрахуватися: карткою відразу, або безпосередньо на касі, та чекати своє замовлення за одним зі столиків закладу.

Про те, як готуються улюблені страви для відвідувачів, детальніше у відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні