Звільнився після розмови з поліцією: на Волині затримали п'яного водія шкільного автобуса

0
0
Звільнився після розмови з поліцією: на Волині затримали п'яного водія шкільного автобуса
Водій шкільного автобуса, якого патрульні спіймали у стані алкогольного сп’яніння за кермом, написав заяву на звільнення.

Про це повідомила директорка Згоранської школи Олена Пех, пише Суспільне.

У поліції розповідають, що водія автобуса, який ПДР інспектори зупинили 10 вересня, на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин.

Під час спілкування з чоловіком, патрульні запідозрили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували на місці пройти тест на кількість алкоголю у крові. Чоловік погодився, після чого пристрій показав перевищення алкоголю в його крові втричі.
У транспортному засобі не було дітей, адже 55-річний водій на той момент вже відвіз їх до школи.

Директорка школи, де працював чоловік каже, що чоловік працював у школі шість років і був єдиним водієм. Після розмови з патрульними водій написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Патрульні на місці вилучили у чоловіка водійське посвідчення. За кермування у стані алкогольного сп'яніння чоловіку загрожує штраф та позбавлення права керування транспортними засобами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні