--> Молодим дівчатам даруватимуть контрацептиви | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодим дівчатам даруватимуть контрацептиви

0
8
Молодим дівчатам даруватимуть контрацептиви
Таким чином держава допоможе молодим людям, які перебувають у скрутному фінансовому стані.

Пише Корреспондент.

Французькі жінки у віці до 25 років з 1 січня отримуватимуть безкоштовний контрацептиви. Така допомога буде повністю покриватися за рахунок державного медичного страхування. Про це повідомляє RFI з посиланням на міністра охорони здоров'я Франції Олів'є Віра.

За його словами, гормональні контрацептиви і всі пов'язані з ними медичні послуги і тести будуть безкоштовними для жінок, яким ще не виповнилося 25 років. Держава щороку виділятиме на ці потреби 21 млн євро.

До такого рішення влада країни прийшла через скорочення використання контрацептивів "серед певного числа молодих жінок". Так склалося через фінансові труднощі.

А ось у 25 років, за оцінками уряду, "молоді люди, як правило, вже знаходять велику фінансову незалежність".

Відзначимо, ще з 2013 року контрацептиви стали безкоштовними для французьких дівчаток від 15-18 років. І вже буквально за п'ять років кількість абортів серед неповнолітніх скоротилася з 9,5 до 6 випадків на тисячу осіб.

Також минулоріч контрацепція стала безкоштовною для всіх неповнолітніх, так як щорічно у дівчаток у віці 12-14 років фіксується близько тисячі вагітностей, три чверті з яких закінчуються абортами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні