Били по голові та кричали: звірське виховання дитини потрапило на камери. ВІДЕО

1
4
Били по голові та кричали: звірське виховання дитини потрапило на камери. ВІДЕО
Під Одесою у житловому масиві «Райдужний», камери відео спостереження зафіксували жорстоке поводження з хлопчиком, якого спочатку бив батько, а потім і мати.

Про це повідомляє Твоя Львівщина.

Спочатку, біля входу в будинок, як можна побачити на відео, хлопчика сварив та бив батько, а коли сім’я зайшла в ліфт, вже сварилася матір. Ймовірно, у неї викликало таку реакцію те, що хлопчик стрибав, ніби хотів дотягнутися до кнопок.

Жінка почала до нього кричати, а після цього і бити по голові. На відео видно, як дитина плаче та закриває руками обличчя. Окрім цього, хлопчик навіть ненадовго присів на землю від знущань.

Вже за декілька днів, 7 вересня, в мережу потрапили відео з камер спостереження, після чого керівниця волонтерської організації «Захист прав дітей» Зоя Мельник написала заяву у поліцію.

Жінка припустила, що ці люди приїхали туди відпочивати, оскільки мали багато сумок, отже мешканці будинку їх не знають. В такому випадку встановити особи зловмисників буде доволі важко, тому вони можуть уникнути відповідальності й продовжать «виховувати» дитину фізичним і психологічним насильством.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Он же маленький такой совсем, как у вас рука поднимается твари, бедный ребёнок...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні