Як зрозуміти Козерога

0
2
Як зрозуміти Козерога
Чоловіки-Козероги дуже чуттєві особистості, пристрасні, але у той же час, розважливі. Закохуються часто, але бояться серйозних відносин.

Як поводиться закоханий Козеріг-чоловік?

Закоханий чоловік-Козеріг схожий на місячну веселку: таке явище зустрічається нечасто і перевертає життя чоловіка з ніг на голову. Близьким людям або товаришам по службі може здатися, що це зовсім інша людина - більш відкритий, готовий жертвувати амбіціями.

Козеріг - це саме нова вершина, причому вершина подібна Евересту: чим вище піднімаєшся, тим складніше дихати.

Чоловік-Козеріг - одна з найбільш кардинально налаштованих особистостей. Його не переконати і не зламати. Впевнено просуваючись вгору по кар'єрних сходах, немов коза до гірської вершини, він може все. Такі чоловіки земної стихії - стійкі інтелектуали. Жінок приваблюють суворої зовнішністю і глибоким змістом. Типовий Джеймс Бонд. Дівчат до нього тягне магнітом, адже його сексуальна енергія відчувається за кілометр.

У любові фізичної такий самець невтомний, готовий до сексуальних «дослідам». Кожну дівчину в ліжку зробить щасливою. Але інтим і любов для нього - поняття різні. Амура до серця він намагається не підпускати: в складній боротьбі за місце під сонцем ніколи думати про серйозні стосунки.

Але якщо іскра пробігла, поведінка чоловіка стає трохи незвичним:

Небагатослівний представник земної стихії, виявляється, вміє писати красиві повідомлення, цитувати закоханих класиків і дзвонити коханій дівчині постійно. При можливості, він навіть не відступав би від неї ні на крок.

Якщо такий альфа-самець закоханий по-справжньому, він перед своєю подругою зніме захисну броню. Виявиться, всередині сильні чоловіки бувають вразливими і чуттєвими.

Козероги чоловічої статі не схильні до марнотратства. Такі завидні женихи звикли задовольнятися малим, залишаючи заощадження на чорний день. Якщо хлопець підносить дорогий презент або навіть зворушливий сувенір або милий букетик - це знак щирої наміри. За таким подарунком може ховатися серйозність його намірів.

Свої справжні почуття цей мужній альфа-самець завжди буде згадувати, тому що любов - єдиний привід для створення сім'ї.



Точка опору


Козеріг-чоловік - це класична «точка опори» обраниці. Попало полюбити цього хлопця може тільки поєднання доленосності і ретельність вивіреного плану. Вибираючи з найдостойніших розумниць, начитаних і скромних господинь або таких же трудоголіків, він докладе всі свої зусилля для створення благополучного і міцного союзу.

Слід дізнатися заздалегідь, яким він буває в справжнього кохання:

Любить головувати і все контролювати

Намагається все контролювати (і на роботі, і за інерцією - вдома). Такій людині необхідна повна поінформованість про все, щоб відчувати себе спокійніше.

Вважає, що просити допомоги - це нижче його гідності, такий жест вкаже на слабкість мужньої натури. Причому все це йде від душі, без награності.

Готовий віддати за дружину і дітей абсолютно все. Це при тому, що представників зимового зодіаку вважають кар'єристами, що сприймають свою роботу як сенс життя.

Улюблена жінка в особі такого чоловіка отримає справжнього шанувальника. Він буде захоплюватися своєю обраницею, прислухатися до її порад до глибокої старості.

Воскрешати періодично згасаючі від рутинної стабільності почуття стане інтимна близькість. Саме зі своєю половиною чоловік розкриється в сексі не просто як «вічний двигун», але і чутливий партнер. Для нього наявність душевного єднання зі своєю парою під час сексу - як ковток повітря.

Люблячий представник зимового зодіаку може здатися нудним, насправді - це титанічне спокій і стабільність.



Чоловіки цього знака хороші слухачі та учні. Вони часто прислухаються до порад батьків і друзів, йдуть у них на поводу. Але така особливість характеру може призвести і до неприємних наслідків. Представники цього знака схильні піддаватися поганому впливу в компаніях, можуть легко призвичаїтися до алкоголю або наркотиків.

Хлопці-Козероги схильні змінювати свій характер з віком. Почуття козерога чоловіка з роками стають яскравішими. Старше покоління розкриваються в спілкуванні з жіночою статтю, стають умілими звабника, романтичними і мрійливими натурами. Вони намагаються радувати своїх жінок, дарують їм набагато більше любові і ніжності, ніж в молоді роки. Кожен хлопець повинен знати про те, як вести себе на побаченні з дівчиною.

Козерогам подобаються доглянуті дівчата з вольовим характером. Молоді хлопці звернуть увагу на струнку активістку в університеті з оптимістичними думками і загадкою. Одинокі молоді люди цінують ініціативність дівчат і рідко відмовляють в спілкуванні. Зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю-Козерогові, можна вловивши на собі його пильний погляд і помітити, що він завжди знаходиться там, де ти.

Щоб зрозуміти чоловіка-Козерога в стосунках, досить уважно поспостерігати за ним. Він вважає за краще очікувальну тактику на відміну від тих чоловіків, які з неймовірною активністю шукають свою другу половинку.

З віком чоловіки стають рішучіше і вже трохи більше відкрито проявляють свою симпатію. Але практично всі вони на першому етапі знайомства з жінкою вибудовують навколо себе невидиму стіну, не підпускаючи нікого до свого серця.

Такі чоловіки повинен на 100% переконатися у вашій щирості. а також в тому, що ви йому підходите. Незважаючи на це, зовсім неважко зрозуміти, що ти подобаєшся чоловікові-Козерогові.

Козероги не прагнуть до красивих залицянь і серенади під балконом, але вони, безсумнівно, будуть цікавитися життям дами свого серця. Якщо ви сподобалися хлопцю, то він як істинний джентльмен буде проводжати вас додому, писати на ніч приємні повідомлення і дізнаватися про те, як ви себе почуваєте.

Всі ці люб'язності триватимуть без продовження до тих пір, поки жінка не візьме все в свої руки. Саме така жінка і потрібна нерішучому земному знаку. Щоб бути впевненою, подобаєшся ти чоловіку козерогові, краще через якийсь час, коли ваші відносини будуть довірчими, запитати його про це прямо.

Закохані чоловіки-Козероги абсолютно по-новому відкриваються своїм половинкам, це вже не насторожена симпатія, тепер це велике світле почуття, яке він буде оберігати довгі роки. Але любов народитися, тільки якщо ви скорите цього чоловіка і розламаєте споруджену їм стіну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні