«Сховались за шторкою та тихо жеруть»: лучани обурені молитовним сніданком у Драмтеатрі

9
10
«Сховались за шторкою та тихо жеруть»: лучани обурені молитовним сніданком у Драмтеатрі
Після молитовного сніданку у Луцьку, лучани розкритикували відвідувачів дійства, серед яких зібралися очільники міста, області, депутати, керівники релігійних громад, відомі волиняни, представники різноманітних громадських організацій та волонтери.

Про це повідомляє Ігор Левчук у спільноті «Збережемо древній Лучеськ».

«Сховались за шторкою та тихо жеруть. Театр є театр..», - написав чоловік.

Інші коментатори зазначили, що у усьому світі подібні зібрання покликані для того, щоб багатії жертвували свої мільйони на благодійні проекти.

«Знаючи цю нашу публіку, яка тут зібралася за ширмою для пожерти за кошти місцевого бюджету, то розуміємо, що терміни «пожертва'» та «благодійність» у їхньому лексиконі відсутні», - написав коментатор.

Відомо, що національні молитовні сніданки проводяться вже декілька років поспіль. Цьогорічний сніданок, який декількома днями раніше відбувся у Києві, присвячений 30-річчю Незалежності України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зібрались грішні люди, яких вже ніхто ніколи не відмолить: Горавська, Духневич, Мартиняк, Вахович... Старе сміття міста. Треба зразу з тіятру вивозити на Брище.
Відповісти
А Палиця їв окремо в театральній ложі ?
Відповісти
Ні, мабуть, на сцені репетиція до чергових виборів іде
Відповісти
Якесь ментально чуже для українців штучно нав'язане, непоясниме і запозичене мавпування ! Хто хоче зробити добро, то зробить його без тої показухи, а спокійно, тихо, без реклами просто допоможе людині. А тут ті, шо добрий день задурно не скажуть намагаються ше взамін вициганити політичні дивіденди ! Ні моралі, ні скромності !
Відповісти
Хтось розумний сказав: "Зміни себе і світ зміниться", але тут присутні в дорогих сукнях і фраках, з великими животами і товстими, як паровозна труба, шиями, цього не розуміють. Дистильована фальш - чиста, як сльоза немовляти. Збіговисько черговий раз засвідчує моральну убогость присутніх.
Відповісти
Поховалися по квартирах і нишком жеруть...
Відповісти
Збіговисько нероб, аферистів та пройдисвітів. Рай для НОРМАЛЬНОГО прокурора
Відповісти
Збіговисько нероб, аферистів та пройдисвітів. Рай для НОРМАЛЬНОГО прокурора
Відповісти
Погодуйте левчука, його діти жебракують зі скрипками, поки батько донкіхотить у фейсбуці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні