--> У Почаївській Лаврі моляться за здоров'я Путіна? ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Почаївській Лаврі моляться за здоров'я Путіна? ФОТО

4
-12
У Почаївській Лаврі моляться за здоров'я Путіна? ФОТО
У Почаївській Лаврі моляться за здоров’я Путіна, який з російською армією проявляє агресію щодо України.

Про це повідомляє Богдан Ліпич на своїй сторінці у фейсбук.

Подорожуючий юнак з Камінь-Каширського спланувавши собі нову подорож, вирішив відвідати і Почаївську Лавру та подати записку «за здоров’я».

«Підійшов до каси, взяв бланк під назвою «О здравии» та прописав своє ім'я, а також ім'я мами. Вирішив замовити молитву на декілька місяців. Підходжу до каси, подаю лист та у відповідь чую від священнослужителя ряд запитань: «А ви ходите до церкви? Причащаєтесь? Поститесь? Молитесь?», - розповів Богдан Ліпич.

Юнак зазначає, що ці питання його поставили у ступор. Мовляв, питання є абсолютно неетичними. Після цього, хлопець, на запитання священника, чи ходить він у його церкву сказав, що поважає всі релігії, що існують в Україні, адже всі вони ведуть до одного Бога.

«Вибачте, ми не можемо прийняти ваші замовлення», - під кінець завершив священик на касі.

Після цих слів Богдан не міг змиритися з відмовою, тому під ранок вирішив провести експеримент. Хлопець подумав: «Якщо вони за мене не хочуть молитися, то чи будуть молитися за Путіна? Адже він точно підпадає під всі їх критерії».

Богдан знову повернувся до тієї ж каси, взяв бланк і під словами «О здравии» прописав українськими літерами «Владіміра Путіна». Після цього хлопець подав касиру завернутий бланк і великі очі священника дали зрозуміти, що він явно здивований.

«А Путін - то фамілія?», - запитав святенник, на що почув відповідь: «Так». Після цього він без будь-яких питань забрав гроші та бланк.

«То виходить, у Почаївській лаврі моляться за Путіна?», - написав Богдан.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіл і провокатор той Богдан.
Відповісти
Коли вже звідти виженуть попів-путінців?
Відповісти
В церковну записку пишуть імена тих хто себе вважає частиною Церкви як обєднання християн. Не розумію чому питання приналежності до церкви загнали юнака в ступор. Стидається того що християнин?
Відповісти
А що він очікував від церкви-окупанта?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні