«Вперше чую це»: відомого викладача та актора з Волині звинувачують у згвалтуванні

2
-23
«Вперше чую це»: відомого викладача та актора з Волині звинувачують у згвалтуванні
Маркетологиня Марія Матрос розповіла, що волинський актор та викладач національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого Володимир Талашко зґвалтував, коли їй було 17 років.

Про це повідомляє Суспільне.

Дівчина розповіла, що вона не була студенткою Талашка. Він був другом її родини і людиною, яку вона знала з чотирьох років. Коли Марії виповнилося 17 років, актор запропонував їй вступити до університету Карпенка-Карого і приїхати до Києва послухати іспити.

«Я дізнаюся дати іспитів і бачу, що він запрошує мене до себе на 2 тижні пізніше цих іспитів. Коли я приїхала, ми поговорили про іспит, хоча це не дуже його цікавило, і він почав до мене чіплятися. «Давай на ти, давай вип'ємо», — розповіла Марія.

Дівчина казала чоловікові аби той схаменувся, адже йому 62 роки. Марія казала Талашку, що вона не хоче і аби він все припинив, проте чоловік продовжував наплягати.

«Я вирішила піддатися цій всій історії і поїхати якомога швидше», — зазначила дівчина.

Сам Талашко у відповідь на запитання щодо звинувачень сказав: «Нічого не знаю, вперше чую це».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так звяв ні з того ні з сього та признався цей "ловелас", що у свої молоді часи або вже у бальзаковських роках явно гвалтував жінок чи примушував, як педагог своїх студенток, що перебували у нього в залежності до статевих зносин.
Відповісти
Ці "згвалтовані" повинні до тризни пишатись тим, що побували під таким чоловіком. А не базікати через багато років про "згвалтування". А Марія Іванівна, що, в своїй піхві огірки солить? Такий висновок напрошується з її так званого тексту...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні