Як доглядати за шкірою обличчя восени

0
0
Як доглядати за шкірою обличчя восени
Після спекотного літа у шкіри можуть з’явитися нові потреби, такі як інтенсивне зволоження, боротьба з пігментацією та боротьба зі зморшками.

Про це повідомляють НовиниЮ.

Засоби, які можна використовувати з приходом осені, за складом відрізняються від літніх. Наприклад, в них можуть бути ті кислоти, які влітку обмежені. Також, важливо використовувати хімічні пілінги, але кислоти, які містяться у них будуть творити чудеса тільки при грамотному застосуванні та з фахівцем.

Легкі текстури потрібні влітку, аби розвантажити шкіру від використання тон косметики. Восени ж, краще використовувати більш щільні текстури, які будуть захищати нашу шкіру протягом осінньо-зимового періоду.

Однак, основа догляду завжди залишається незмінною. Одного доглядового крему буде недостатньо, тому важливий комплекс щоденних і щотижневих процедур.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні