На Волині штам «Дельта» виявили у новонародженої дитини

0
12
На Волині штам «Дельта» виявили у новонародженої дитини
На Волині штам коронавірусу «Дельта» виявили у 17-денного немовля.

Про це на брифінгу повідомила головна державна санітарна лікарка Волині Наталія Янко, пишуть Українські Новини.

«У нашій області лабораторно підтверджено 47 випадків штаму «Дельта», цього нового небезпечного захворювання. Серед захворілих - жителі різних адміністративних територій у віці від 17 днів до 71 року», - розповіла Наталія.

Також лікарка зазначила, що всі хворі не були вакциновані від коронавірусної інфекції. Крім того, за її словами, більшість волинян, інфікованих «Дельтою» не виїжджали ні за межі країни, ні навіть за межі області.

«Це свідчить про активну циркуляцію та місцеву передачу цього збудника. Штам «Дельта» вражає навіть молодих людей. Перебіг захворювання більш важкий і в більшості випадків вимагає госпіталізації. Удвічі збільшується необхідність перебування пацієнта у відділенні інтенсивної терапії», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні