Міський голова обіцяє 100 тисяч гривень жінці, яка завагітніє після COVID-вакцинації

1
-7
Міський голова обіцяє 100 тисяч гривень жінці, яка завагітніє після COVID-вакцинації
Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків вигадав спосіб залучити більшу кількість людей до вакцинації він коронавірусу. Зокрема, він обіцяє виплатити премію у розмірі 100 тисяч гривень першій вагітній жінці зі щепленням. Про це очільник міста написав на своїй сторінці у Facеbook.

"Дам премію 100 тисяч гривень тому, хто всупереч різним поширеним чуткам про щеплення від коронавірусу, завагітніє після вакцинації", - пише міський голова.

Також очільник міста вирішив з гумором підійти до чутки про щеплення секретаря міськради.

"Дав на оперативній нараді протокольне доручення спостерігати чи в секретаря міської ради Віктора Синишина не виростуть роги і копита. Бо читав в інтернеті, що від вакцинації виростають. Адже він
публічно вакцинувався на минулому засіданні виконавчого комітету. А тепер народ хвилюється, у коментарях запитують чи все добре", - зазначає міський голова.

Руслан Марцінків також пише, що це жарт, але у сказаному смішного мало.

"Це ті міфи, які ширяться у мережах про страхи вакцинації. Про начебто побічні ефекти та наслідки від щеплення. Тому будемо спостерігати. Ну, в себе поки роги і копита не знайшов", - жартує очільник міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це він так народжуваність хоче підняти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні