У Польщі автобус з українцями потрапив у страшну ДТП, є багато постраждалих

0
4
У Польщі автобус з українцями потрапив у страшну ДТП, є багато постраждалих
Поблизу міста Люблін (Польща), 7 вересня, автобус з українцями потрапив у страшну аварію. Внаслідок ДТП постраждало дев’ять осіб, двоє з них наразі у важкому стані. Про це повідомив Генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк, пише УНН.

За його словами, інформація про аварію надійшла від поліції. Василь Павлюк відвідав трьох українців, які знаходяться у лікарні. Вони мають значні травми та переламані хребти.

Інформація щодо інших українців наразі з’ясовується.

"Мікроавтобус, який потрапив в аварію, їхав з України, у ньому перебувало 9 осіб. Наразі двоє потерпілих у важкому стані, семеро — середньої тяжкості", — розповів консул.

За інформацією дипломата, керував автобусом українець. За попередніми даними, він був тверезий. Причиною ДТП могло стати те, що водій заснув за кермом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні