Українці об'єдналися: підприємці перерахували по мільйону гривень на відновлення Собору Святого Миколая

3
-5
Українці об'єдналися: підприємці перерахували по мільйону гривень на відновлення Собору Святого Миколая
На відновлення Собору Святого Миколая, який спалахнув ввечері 3 вересня у Києві, українські бізнесмени розпочали збір коштів. Адже реставрація пам'ятки коштуватиме десятки мільйонів гривень. Про це пише Міністр культури України Олександр Ткаченко у телеграм-каналі.

"Пожежа у Костелі Святого Миколая об'єднала українців. З усієї країни отримуємо повідомлення та дзвінки з пропозиціями допомоги костелу. Наразі завдяки Владиславу Чечоткіну, Олегу Гороховському, Андрію Ставніцеру, Вікторії Михайльо вже маємо частину суми на протиаварійні роботи.

Ми розуміємо, що повне відновлення костелу коштуватиме десятки мільйонів гривень. Так само, як і відновлення органу", - зазначає міністр.

Та оприлюднює рахунок Національного будинку органної та камерної музики України для усіх, хто хоче долучитися до порятунку перлини Києва: ЄДРПОУ: 05509524, ІПН: 055095226553, Р/р UA 893003460000026006016844102 (акціонерне товариство "Альфа-Банк" в м.Києві). Призначення платежу: Благодійна допомога на реставраційні роботи. Замовник є неприбутковою організацією за ознакою 0031.

Зазначимо, що до збору коштів уже долучилося чимало бізнесменів. Загалом уже вдалося 20,77 мільйона гривень.

Отже, серед тих, хто перерахував кошти: "Розетка", "Monobank", "SD Capital", "Альфа-Банк Україна", Aleksandr Konotopskyi, Ajax Systems, "SAGA Development", "Нова пошта", "Dragon Capital", "Taryan Group", "Райффайзен Банк", бізнес-центри "Форум" та всюдиходи "Шерп", "ПУМБ", "ПриватБанк", "Mekhtiyev ENSO", група компаній "Автострада", "Епіцентр К", "UDP" девелоперська компанія, "Blackshield Capital", "Розвиток посмішки" та "Айбокс Банк".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Привіт, як справи, мене звуть Рінна, будь ласка, зв'яжіться зі мною на мою електронну пошту
у мене є щось дуже важливе для обговорення з вами
rinaconer3@gmail.com
Відповісти
Панночко , якщо вам бракує вербального спілкування то ви дещо не за адресою.
Відповісти
Дуже розкошелились наші мільйонери... Далі нікуди. А в першу неповну добу після пожежі собору Паризької Богоматері було зібрано 460 млн. євро, що еквівалентно майже 14 млрд. грн. Вражаюче, правда!!! Країни майже ідентичні: і за площею, і за населенням. Перекажіть Івахіву, нехай перерахує гривню. Він же новини не проглядає і взагалі нічого не читає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні