Аби не впав у вигрібну яму: 17-річна волинянка народила дитину у туалеті

1
9
Аби не впав у вигрібну яму: 17-річна волинянка народила дитину у туалеті
17-річна волинянка народила дитину у туалеті з вигрібною ямою.

Про це повідомляє Волинь.

Батьки дівчини про її вагітність не знали, хоча почали підозрювати щось, коли дівчина почала набирати вагу.

Олена поскаржилася матері на біль в животі і вийшла на вулицю. Хлопчик з’явився на світ у туалеті. Дівчина впіймала немовля, аби воно не впало у вигрібну яму.

Коли прибули лікарі, то виявили у хлопчика поверхневе дихання, шкірні покриви голови та обличчя синюшного кольору, тому що дитина народилася передчасно.

Після госпіталізації матері з дитиною у пологове відділення, хлопчика вагою 2 кг терміново з переохолодженням і ураженням нервової системи перевезли до Рівненської обласної дитячої лікарні. Його підключили до штучної вентиляції легень.

Бабуся новонародженого хлопчика розповідає, що донька зустрічалася із чоловіком, який на 9 років старший за неї. Той обіцяв одружитися, а тепер навіть телефон вимкнув.

Зараз справу розглядають правоохоронці, які мають з’ясувати, чи було зґвалтування, а от батькам неповнолітньої загрожує 1 100 гривень штрафу за недогляд.

Батько дівчини казав їй, що якщо дізнається, що та вагітна, то вб’є її: або заріже, або повісить. Через це новоспечена мати і мовчала про свою вагітність.

За кілька днів лікування дало результати — мозок хлопчика живий, легені стабілізувалися, добре почувається і молода мама. Вона від дитини не відмовляється.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А православнуті кричать проти уроків/курсів щодо статевої освіти у школі. Ну що ж, приймайте роди у школярок, в туалеті типу очко
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні