--> Мають найсильнішу інтуїцію: три знаки Зодіаку, які можуть передбачати майбутнє | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мають найсильнішу інтуїцію: три знаки Зодіаку, які можуть передбачати майбутнє

0
9
Мають найсильнішу інтуїцію: три знаки Зодіаку, які можуть передбачати майбутнє
Астрологи кажуть, що деякі знаки Зодіаку мають своєрідне шосте відчуття, яке дозволяє їм робити недоступні для інших речі, зокрема передбачати майбутнє. Про це пише видання Positivevibration.

Перший знак - Риби

Представники цього знаку завжди намагаються отримати максимальну віддачу від місць, які часто відвідують. Вони першими помічають, коли справи йдуть не так. Вони ніби відчувають низку вібрацій, що генеруються у повітрі.

Другий знак - Стрілець

Стрільці - домінуючі та експансивні. Вони вміють швидко зрозуміти приховані сторони чужого характеру. Щоб розшифрувати людину їм не потрібно багато часу: за декілька хвилин вони відчують співрозмовника.

Третій знак - Рак

Представники цього знаку дуже чутлива і здатні розуміти найпотаємніші сигнали. Вони мають своєрідний материнський інстинкт, який змушує піклуватися про себе та про людей, яких вони найбільше любить. Вони відчувають небезпеку і допомагають уникнути біди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні