Що відчуває малюк в утробі матері

1
-8
Що відчуває малюк в утробі матері
Зазвичай, вагітні жінки вже багато років цікавляться, чи насправді дитина, яка знаходиться в утробі матері все чує та розуміє.

Про це пвоідомляє Наша Мама.

Під час вагітності, не рекомендується ставити навушники на живіт, тому що таким чином порушується середовище дитини. Цікаво те, що аби втішити малюка, варто лягти на ліву сторону, поговорити з ним і він, почувши знайомі звуки, втихомириться.

Починаючи з 29-го тижня вагітності, у дитини розвинені вже всі органи чуття, вона відчуває запахи і смак, відчуває навколишній простір і навіть розрізняє, коли навколо змінюється освітлення.

Коли мама малюка радіє, в її крові виділяється гормон ендорфін, а відповідно, він йде і в кров малюка в утробі і у нього підвищується настрій.

Коли дитина з'являється на світ, мова, яку він чув, перебуваючи вутробі, вже несе для нього емоційного навантаження і він легко під неї підлаштовується.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запахи відчуває? Та ви що? Яким органом чуття він відчуває запах якщо людина вловлює запах лише носом?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні