--> Нетверезі лікарі та жорстока поведінка: у львьівській лікарні помер новонароджений хлопчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нетверезі лікарі та жорстока поведінка: у львьівській лікарні помер новонароджений хлопчик

0
-2
Нетверезі лікарі та жорстока поведінка: у львьівській лікарні помер новонароджений хлопчик
У Львівській обласній дитячій лікарні «Охматдит» через два тижні після народження помер хлопчик, у смерті якого батьки звинувачують медиків.

Про це повідомляє Діло.

У четвер, 12 серпня, 25-річна Ірина Вдовичин на 35 тижні вагітності за допомогою кесаревого розтину народила хлопчика. За словами матері, малюк був повністю здоровим і незабаром їх мали виписувати, але 16 серпня стан різко погіршився.

«16 серпня мені його мали дати на палату і скоро мали виписувати. О 14 год я побачила, що дитина сама не своя, животик був здутий. Медперсонал на мої зауваження не звертав уваги, займався випискою людей поки не прийшла нова нічна зміна з 20 год і о 21 год вони почали дитятко лікувати, яке вже було в критичному стані. Лікарка прийшла о 1 год ночі та була без рукавичок та маски, з бурудними руками від неї було чути перегаром. З шлучночка в дитини йшла кров. Йому давали сильні антибіотики. До ранку стан не змінився», - розповідає мати дитини.

Жінка зазначає, що через велику кількість ліків почали відмовляти нирки і дитина була в набряках. У четвер, 26 серпня, мати востаннє приходила у лікарню і хлопчик був у доброму стані, але з жовтуватим відтінком шкіри.жовтуватий.

«В суботу я мала поховати дитину, але мені сина віддали аж у понеділок. При тому, що я двічі дзвонила та домовлялась, що ми приїдемо. Коли в понеділок я приїхала забрати тіло, то вжахнулась. Це гірше ніж гараж. Довкола бігають щурі. Дитина була не оброблена, замотана у жахливі шмати як для підлоги, а навколо суцільне звалище. Зі мною спілкувались матами. Коли я відмовилась від розтину, лікар злорадно сказав «дякую, що полегшили мені роботу», – розповідає Ірина Вдовичин.

У самому пренатальному центрі кажуть, що все було зроблено по протоколу, за показами був проведений кесарів розтин та що 17 серпня дитину виписали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні