Зловмисник відключив реанімаційне відділення міської лікарні від подачі кисню

0
-4
Зловмисник відключив реанімаційне відділення міської лікарні від подачі кисню
На Рівненщині чоловік вкрав мідну трубу, що постачала кисень у реанімацію Здолбунівської міської лікарні. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

За інформацією поліції, 32-річний житель міста Здолбунів, 26 серпня вкрав мідну трубу, яка постачала кисень у реанімаційне відділення міської лікарні.

Поліція виявила злочинця, який неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення крадіжок та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Чоловік металевими кусачками перерізав та викрав 19 метрів труби, здавши її через декілька годин за 1 200 гривень у пункті прийому металобрухту. Виручені кошти потратив на власні потреби.

Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

На щастя, ніхто із хворих не перебував на той час штучній вентиляції легень, адже медзаклад визначений для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні