Який штраф від поліції буде незаконним

1
-6
Який штраф від поліції буде незаконним
Коли справу розглядає один інспектор, а постанову виносить інший – суд визнає це порушенням процедури.

Про це повідомляє Авто24.

На практиці багато водіїв зустрічались з випадками, коли автомобіль зупиняє один інспектор. Далі цей інспектор представляється, повідомляє водієві його порушення, роз’яснює його права і після цього відлучається до свого службового автомобіля.

Через деякий час інспектор повертається та вручає водієві постанову про накладення штрафу. Однак отримуючи постанову, водій помічає, що у постанові вказано дані зовсім іншого інспектора. На запитання водія чому постанову виніс інший інспектор, працівник поліції відповідає, що це не є порушенням.

Суд прийшов до висновку, що виносити постанову може лише той інспектор, який проводив розгляд справи. Якщо постанову виніс інспектор, який не проводив розгляду справи, така постанова є протиправною та підлягає скасуванню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажите пожалуйста номер дела ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні