--> Через свято 1 вересня сильно піднялись ціни на квіти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через свято 1 вересня сильно піднялись ціни на квіти

0
-4
Через свято 1 вересня сильно піднялись ціни на квіти
У Києві на 1 вересня ціни на квіти підвищилися на 20-30 гривень за одну гілочку. Водночас продавці скаржаться на відсутність клієнтів.

Пише Обозрєватєль.

У квіткових магазинах відсутній ажіотаж, а клієнти, дізнавшись про розцінки, найчастіше йдуть.

"Цього року ціни зросли приблизно також, як це було і 8 березня – на 20-30 гривень. Люди приходять і, дізнавшись про вартість, починають обурюватися. Або просто розвертаються і йдуть. Покупців зовсім небагато", – розповіла продавчиня, яка працює біля станції метро "Дарниця".

Вона додала, що торговці змушені підвищувати вартість квітів, оскільки закупівельні ціни цієї осені теж виросли.

Зазначимо, в середньому вартість однієї троянди коливається від 70 до 100 гривень, залежно від розміру і сорту квітки. Готові букети – від 250 до 450 гривень залежно від кількості квітів і розміру.

Водночас, вартість квітів у бабусь, які сидять на зупинках, значно менша. Зокрема, айстри коштують по 10 гривень за гілочку, а букет від 100 до 130 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні