--> Неповнолітні порізали жінку: деталі інциденту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Неповнолітні порізали жінку: деталі інциденту

1
-5
Неповнолітні порізали жінку: деталі інциденту
Хлопці раніше в поле зору не потрапляли і виховуються у повноцінній та благополучній сім’ї.

Пише ТСН.

Зухвалий напад у Рівному — 15-річні близнюки накинулися з ножем на незнайому перехожу. Один із братів чотири рази штрикнув жінку в спину. Потерпілу доправили до реанімації. Неповнолітніх нападників затримала поліція. А от версія, яку озвучують копи, жахає. Підлітки хотіли подивитись, як почувається поранена людина та напали в реальному житті на відміну від комп'ютерних ігор

Шокуюче відео з камери спостереження — жінка, розмовляючи по телефону, йде тротуаром біля дитячого майданчика. Назустріч 2 парубка. Один із них раптом починає бити жінку в спину ножем. Коли та падає — нападники втікають.

Виявилося, на 42-річну перехожу напали мешканці цього району, якого у Рівному називають елітним. Це двоє 15-річних братів-близнюків. "Швидку" викликали інші пішоходи.

Поранену повезли в обласну лікарню і одразу прооперували. Нині вона в реанімації, життю загрози нема.

"Скоріш за все пацієнтку врятувала товщина куртки, в якій вона була. Жінку привезли у свідомості, але в стані психологічного шоку", — говорить хірург Рівненської обласної лікарні Віктор Мулярчук.

Після перенесеного жаху жінка спілкуватися не хоче. А от в поліції кажуть, що Ольга стала випадковою жертвою. Неповнолітніх нападників знайшли вдома та забрали до поліції. На допитах у показах вони плуталися та все ж дещо вдалося з'ясувати.

"Говорити про те, що був спланований мотив поки що рано, але і це не виключаєм. Одна із версій скоєного — підлітки дивилися заборонені фільми, де присутня певна жорстокість, і захотіли випробувати щось подібне самі. Обоє раніше в поле зору не потрапляли і виховуються у повноцінній та благополучній сім’ї. Жоден із батьків не здогадувався про їхні наміри", — говорить керівник Рівненського районного управління поліції Роман Штеба.

Близнюка, який безпосередньо наносив ножові удари помістили в ізолятор тимчасового тримання. У поліції відкрили провадження за хуліганство. Школяру загрожує від 3 до 7 років за гратами. Його ж брат-близнюк нині проходить як свідок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П'ятнадцять років , а мізки курячі. Люди тупіють від гаджетів та інтернету, відриваються від реального життя,перестають логічно думати покладаються лише на мережу.
На мою думку мережу треба залишити як інформаційну все інше просто видаляти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні