Найвідоміше українське гасло потрапило до Книги рекордів

1
2
Найвідоміше українське гасло потрапило до Книги рекордів
Найвідоміше українське привітання «Слава Україні – Героям Слава» промовив швейцар львівського ресторану «Криївка», за що і потрапив до Книги рекордів України.

Про це повідомляє Депо Львів.

Чоловік працює у ресторані вже 14 років і щоразу проводячи «контроль» відвідувачів відповідав «Героям Слава», на їхнє «Слава Україні». Після успішного завершення контролю відвідувачі можуть проходити у ресторан.

Таке незвичне досягнення закладу внесли до Книги рекордів України до категорії «Державність». Завдяки статистиці про відвідуваність ресторану, вдалося підрахувати, що швейцар Микола Панченко промовив привітання один мільйон двісті тисяч разів.

Сам Микола розповідає, що він дуже любить спілкування із людьми, тому має на меті покращити свій результат і через рік, на 15 річницю із дня заснування ресторану, промовити гасло «Слава Україні! – Героям Слава!» уже 2 мільйони разів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не просто перемога - це перемога перемог!Слава Україні!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні