--> Під час мітингу на підтримку Нацкорпуса: під відділенням поліції Кухарчук порізав вени. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час мітингу на підтримку Нацкорпуса: під відділенням поліції Кухарчук порізав вени. ВІДЕО

0
6
Під час мітингу на підтримку Нацкорпуса: під відділенням поліції Кухарчук порізав вени. ВІДЕО
Один з підозрюваних жителів Черкаської області, яких затримали за підозрою в хуліганських діях на акції під Офісом президента 14 серпня, порізав собі вени.

Про це повідомляє Сьогодні.

Сьогодні, 30 серпня, біля відділення столичної поліції, де проходить допит у справі хуліганських дій на акції під Офісом президента 14 серпня, Дмитро Кухарчук порізав собі вени.

Подія відбулася під відділенням поліції, біля якої зібрався мітинг на підтримку членів Нацкорпуса. Все проходило спокійно, поки Дмитро Кухарчук під час брифінгу не порізав собі вени. Відомо, що чоловікові відразу викликали швидку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні