«Я не вміла друкувати»: ким до сцени працювала Ірина Білик

2
8
«Я не вміла друкувати»: ким до сцени працювала Ірина Білик
Ірина Білик, яка зараз є однією з найпопулярніших зірок української естради, на початку 90-х років працювала секретарем.

Про це повідомляє Сlutch.

Народна артистка України Ірина Білик, яка тридцять років провела на сцені, не відразу стала займатися музикою. Артистка розповіла, що на початку 90-х працювала в київському ЖЕКу.

Ірина була росла в сім'ї інженерів, тому батьки думали, що дочка піде по їхніх стопах. Проте Білик мріяла про сцену і визнання.

«Я не вміла друкувати, тому мені доводилося робити вигляд, що я вмію це робити. Через рік в Україні міняли гроші на купони і це була найважча ситуація в моєму житті. У мене були списки всіх мешканців будинку, і потрібно було людям видавати купони», - розповіла Ірина Білик.

За її словами, на першу зарплату вона купила багато локшини швидкого приготування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типу вона зараз вміє друкувати.
Відповісти
Зараз вона і співає не вельми...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні