У Луцьку на сходинках живе темношкірий безпритульний. ФОТО

5
8
У Луцьку на сходинках живе темношкірий безпритульний. ФОТО
На сходинках біля гуртожитку №3 на Ярощука вже кілька місяців без даху над головою, без засобів для існування живе темношкірий хлопець.

Про це повідомляє Інсайдер Медіа.

Очевидці кажуть, що чоловік не агресивний і ні до кого не чіпляється. Просто стоїть і за всіма спостерігає. І так вже кілька місяців поспіль. Він стає дещо настубурченим, коли хтось його зачіпає і намагається з'ясувати, хто він та, чи потребує якоїсь допомоги.

На вигляд чоловікові 30-35 років, сам він худощавий та у зношеному одязі. Він спілкується англійською мовою з акцентом, однак має проблеми з дикцією.

«У мене все добре. Мені нічого не потрібно. Я просто тут стою. Мені не потрібна допомога. У мене все є», - каже безпритульний.


Як розповіли місцеві темношкірі студенти, які спілкувались з Бобом – він прийшов сюди після пункту тимчасового тримання іноземців-нелегалів, який розташований у Журавичах.

Відомо, що він десь працював, але через якийсь конфлікт його виселили. Мали б депортувати, однак для цього необхідно зробити документи. А документів у нього немає. У гуртожитку №3 проживають нігерійці, тому Боб прийшов сюди за допомогою.

Вахтери розповідають, що кілька разів їм та місцевим мешканцям доводилось викликали поліцію. Ще весною був випадок, коли Боб прийшов у фойє гуртожитку і сказав, що він буде жити на дивані

Міграційники розповіли, що чоловік родом з Нігерії і в Україні перебуває близько 10 років. Свого часу Боб приїхав навчатись до Тернополя, однак щось не склалось і його відрахували з навчального закладу. Наприкінці 2019 року міграційна служба Тернопільщини помістила його до пункту тимчасового тримання іноземців у село Журавичі.

Нині Угарі Боб Едвард – особа без громадянства. Адже у нього немає ані паспорта, ані будь-яких інших документів, які підтверджували б громадянство.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так в нас ще є міграційна служба? Допоможіть людині, тим більше іноземцю.
Відповісти
ним повинне опікуватись посольство Нігерії
Відповісти
Ото треба було їхати сюди з Африки щоб стати "безхатьком".
І ще, як він міг тут навчатися якщо розмовляє лише англійською?
Відповісти
Місцеві красуні,чим вам не «женіх».Такий мужчинка пропадає,заберіть ,відмийте ,приютіть і буде вам щастя.
Відповісти
А палка-залуплялка в нього велика?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні