У Луцьку посилять боротьбу з торгівлею сурогатом

0
-1
У Луцьку посилять боротьбу з торгівлею сурогатом
У Луцьку посилять боротьбу із продажем сурогатного алкоголю.

Про це повідомляє Конкурент.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 26 серпня.

Голова фракції «Громадянського руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер звернув до начальника районного управління поліції Сергія Рудницького з питанням щодо протидії торгівлі сурогатним алкоголем на території Луцької міської територіальної громади.

«Прошу поінформувати, яким чином ведеться боротьба з торгівлею сурогатним алкоголем. Бо надходить інформація, що поліція ніби закриває такі точки, але вони через день знову відкриваються. Люди уже самостійно намагаються боротися з цим явищем, вдаючись також до противправних дій. Скажіть, як діє поліція в таких випадках і що мають робити мешканці, яким набридло спостерігати та терпіти незручності через таких торговців?», – запитав Тарас Шкітер.

Підтримав питання Тараса Шкітера й депутат Євген Ткачук, який додав, що особливо складна ситуація із незаконною торгівлею сурогатним алкоголем виникла у районі ДПЗ. За його словами, дільнічий регулярно виконує рейди щодо виявлення таких пунктів, однак, цього недостатньо. За словами депутата, йому відомі навіть номери автомобілів, з яких ведеться торгівля.

Начальник поліції зазначив, що правоохоронці посилять роботу щодо виявлення пунктів продажу сурагатного алкоголю та притягнення винних осіб до відповідальності. Також він закликав депутатів до співпраці, а саме: попросив надавати інформацію про нові випадки торгівлі сурогатним алкоголем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні