«Чорному» реєстратору з Волині закрили доступ до реєстру. ВІДЕО

0
-13
«Чорному» реєстратору з Волині закрили доступ до реєстру. ВІДЕО
Одному із державних реєстраторів анулювали доступ до державного реєстру. Причиною стало системне порушення чинного законодавства. Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 26 серпня, пише ІА "Конкурент".

Начальник Луцького районного управління поліції Сергій Рудницький звітувався перед депутатами Луцької міської ради про стан законності та боротьби зі злочинністю. Депутат "Громадянського руху "СВІДОМІ" Валентин Хаймик поцікавився, яким чином поліція бореться із незаконною перереєстрацією житлових квартир на перших поверхах у комерційні приміщення.

Як повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, одному із державних реєстраторів, який систематично всупереч закону вносив зміни до державного реєстру, анулювали ліцензію. Реєстратор переводив житлові квартири у комерційні приміщення. Відносно нього відкрили кримінальне провадження, окрім того анулювали доступ до державного реєстру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні