В Україні встановили вражаючий світовий рекорд. ВІДЕО

0
6
В Україні встановили вражаючий світовий рекорд. ВІДЕО
В Україні вісім силачів становили рекорд з перетягування найбільшого у світі вантажного літака Ан-225 "Мрія". Подія відбулася 26 серпня на аеродромі "Антонов", який знаходиться у селищі Гостомель Київської області. Зафіксований рекорд був присвячений 30-ій річниці Незалежності України та 75-річчю ДП "Антонов". Про це пише 24 канал.

Для встановлення рекорду атлетам потрібно було перетягнути Ан-225 з паливом вагою 330 тонн.

Атлети змогли перетягнути літак на 4 метри 30 сантиметрів за 1 хвилину та 13 секунд.

Атлети до встановлення рекорду проводили тренування, на яких їм вдавалося протягнули літак на 10 сантиметрів, тому встановлений рекорд став був для них несподіваний.

"Не завжди вдається одразу рушити використовуючи двигуни. Доводиться додавати досить відчутну тягу. Хлопці виявилися значно сильнішими, ніж наші двигуни", – прокоментував рекорд капітан "Мрії" Дмитро Антонов.

Отже, рекорд встановили: Сергій Конюшок, Олександр Лашин, Богдан Ксенчук, Денис Дубровський, Сергій Пономарьов, Володимир Рекша, Денис Бережник та Віталій Герасимов.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні